ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αποκατάσταση
Ηλεκτρολογικής Βλάβης
24ωρη Εξυπηρέτηση

Ηλεκτρολογος στον Αγιο Δημητριο

ΑΜΕΣΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
& ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες
Ν. Μιχόπουλος
Hlektro.gr

Ηλεκτρολογος
Έκδοση Πιστοποιητικών ΔΕΗ

Αναλαμβάνουμε την έκδοση πιστοποιητικών αφού προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης ΔΕΗ. Απαιτείται πιστοποιητικό σε περίπτωση αλλαγής ονόματος, νέας ηλεκτροδότησης, επανασύνδεσης παροχής ΔΕΗ, επαύξηση ηλεκτρικής ισχύος.
Διαβαστε Περισσοτερα


Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση - ανακαίνιση – προσθήκη τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό χώρο.


Αλλαγή Ηλεκτρολογικού Πίνακα

Αντικαθιστούμε τον παλιό ηλεκτρολογικό σας πίνακα με έναν που να περιέχει όλες τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΛΟΤ HD384.


Γειώσεις Προστασίας

Αντικατάσταση γείωσης προστασίας σε παλαιού τύπου εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν το δίκτυο ύδρευσης και εφαρμογές θεμελειακής γείωσης σε νέες κατασκευές ή μεθόδους τριγώνου γειώσης ή γειωσόπλακας σε παλαιότερες.


Αυτοματισμοί

Εφαρμογές που επιτρέπουν την απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών και τη λειτουργία τους με κριτήριο την εξοικονόμηση ενέργειας. Δυνατότητα ελέγχου οικιακών συσκευών μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου.


Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος ασφαλείας σε μία εγκατάσταση, απαιτεί προσεκτική ανάλυση και σχεδιασμό είτε πρόκειται για μία επιχείρηση ή ακόμα και στην οικία μας. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, επιτήρησης και καταγραφής χώρων, συναγερμών και πυρανίχνευσης για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα και κατοικίες.


Εγκατάσταση Θυροτηλεφώνων - Θυροτηλεοράσεων

Εγκαθιστούμε ή αντικαθιστούμε το παλιό σύστημα θυροτηλεφώνου ή θυροτηλεόρασης ακόμα και στην υπάρχουσα καλωδίωση του χώρου σας.


Κεραίες – Δορυφορικά Συστήματα

Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης για την εφαρμογή τηλεφωνικού δικτύου ή δικτύου υπολογιστών σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο.


Δίκτυα Η/Υ – Τηλεφωνικά

Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης για την εφαρμογή τηλεφωνικού δικτύου ή δικτύου υπολογιστών σε οικιακό και επαγγελματικό επίπεδο.


Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση κάθε ηλεκτρικής οικιακής συσκευής, πλυντηρίου, ψυγείου, κουζίνας, απορροφητήρα, θερμοσίφωνα καθώς και την τοποθέτηση, την συντήρηση, την επισκευή κλιματιστικών.


Αντιμετώπιση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής βλάβης όλο το 24ωρο

ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ & ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ HLEKTRO